Overnachting


wandelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Overnachting
Ajungilak
Ajungilak
http://www.ajungilak.no

Villa In Ardennen
Luxe villa's met binnenzwembad of sauna,jacuzzi en fitness
http://www.luxevilla-ardennen.nl

Wandelvakantie in de Spaanse Pyreneeën
Wandelen en genieten van rust en natuur. In de uitlopers van de Spaanse Pyreneeen hebben wij een authentiek Spaans huis opgeknapt tot een ‘casa rural’. Het casa ligt in een klein dorp en heeft 3 appartementen, 2 kamers en een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar u kunt relaxen of ontbijten.\r\n\r\nRond ons dorp, La Puebla de Castro, lopen veel wandelroutes die goed zijn gemarkeerd. De routes verschillen in lengte en duur en er kunnen vele variaties gemaakt worden. Op onze site kunt u al de nodige routes vinden en natuurlijk kunt u deze bij ons verkrijgen. \r\nTen noorden van La Puebla de Castro liggen twee nationale parken: Parque Nacional de Ordessa y Monteperdido en Parque Nacional D’aigües Tortes I Sant Maurici, waar ook vele wandel-mogelijkheden zijn. \r\n\r\nWilt u een excursie maken? \r\nAlquézar, een bergdorp op een uurtje rij-afstand, geldt als best bewaarde monument (Mudejar) van de Moorse overheersing in dit gebied. Vanuit het dorp kan men lopend afdalen naar het ravijn met watervallen en onderwater-grotten. \r\nAínsa is een van de mooiste plaatsen van Aragón en daardoor ook wat toeristischer. Op de heuvel ligt het middeleeuwse gedeelte met het Plaza Mayor. De gerestaureerde Romaanse kerk, Iglesia de Santa Maria, ligt ten zuidoosten van het plein. Het is mogelijk de klokkentoren te beklimmen voor een prachtig uitzicht over de bergen van het nationale park (Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido).\r\nAndere interessante plaatsen in de directe omgeving zijn: Roda de Isábena, Benasque of -boeddhistische tempel \"Dag Shang Kagyu\" bij Panillo.\r\n\r\nIn het dorp zelf zijn 2 winkeltjes, een bar, een zwembad, en een tennisbaan. Bij ons heeft u toegang tot het internet en huisdieren zijn welkom. Restaurantjes en winkels zijn te vinden in het nabij gelegen stadje Graus (9 km). Op een iets grotere afstand ligt Barbastro. Het plaatsje heeft een \"rambla\" met terrassen onder de platanen. In de omgeving zijn tientallen bars en restaurants.\r\n\r\nGrotere steden in de wijdere omgeving zijn Lérida met een zondagochtend-rommelmarkt (1 uur rij-afstand), Huesca (1 uur), Zaragoza (1,5 uur). Tevens is het mogelijk een leuke combinatie te maken met een bezoek aan Barcelona (3 uur).\r\n
http://www.visitround.nl/

Gerelateerd
 • Vroomshoopse scholieren wandelen met zes liter water
  VROOMSHOOP -
 • Wandelen met Naomi
  Bant - Werkgroep Naomi houdt zaterdag 16 mei een wandeling voor vrouwelijke slachtoffers van seksueel misbruik. Wandelen is een mooie en inspirerende manier om met elkaar in gesprek te gaan.
 • Wandelen met natuurontbijt.
  RUURLO- IVN-Noord Midden Achterhoek verzorgt op zondag 3 mei in samenwerking met pannenkoekboerderij De Heikamp een natuurontbijt.
 • Sportief wandelen
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Wandelen over de landingsbaan
  Jaren geleden is de luchtmachtbasis Soesterberg opgeheven. Sinds die tijd is er veel gebeurd en nu is het gebied terug gegeven aan de natuur en is het

 • Privacybeleid