Naar de Startplaats (auto)


wandelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Naar de Startplaats (auto)
ANWB Routeplanner
ANWB Routeplanner
http://route.anwb.nl/

Routemaster
Routemaster
http://www.routemaster.nl/

Routenet
Met de routenet routeplanner plant u routes door heel europa van deur tot deur. gebruik de routenet routeplanner ook voor het opzoeken locaties, routes en actuele verkeersinformatievoor het opzoeken locaties, routes en actuele verkeersinformatie.
http://www.routenet.nl/

Via Michelin
Via Michelin
http://www.viamichelin.com

Gerelateerd
 • 18 maart sponsorloop 'Wandelen voor Water'
  Basisschool leerlingen uit Stichtse Vecht komen op woensdag 18 maart in actie voor leeftijdsgenoten zonder water. Zij gaan geld inzamelen om wat aan het waterprobleem in de wereld te doen. Maar liefst 324 leerlingen uit groep 7 en 8 van vijf basisscholen in Stichtse Vecht doen mee. Zij gaan 6 kilometer lopen met het gewicht van 6 liter water in hun rugzak.
 • 4 dagen wandelen met Plus Magazine
  Niet zomaar een vierdaagse, maar één die zich onderscheidt Een evenement dat door de unieke combinatie van inspanning en ontspanning geknipt is voor u als actieve, gezellige 50-plusser. Het succesnummer van eerdere edities, de 25 kilometer, staat weer op het programma. Dit jaar hebt u voor het eerst de mogelijkheid om twee dagen mee te wandelen op vrijdag en zaterdag; de halve 4Daagse. Voor iedereen die zich wil voorbereiden op de Nijmeegse Vierdaagse of wil genieten van twee dagen wandelen op het strand is er de 40 kilometer.
 • Koning gaat niet meer wandelen op Koningsdag
  Koningsdag gaat op de schop. De belangrijkse verandering is dat het koninklijk gezelschap niet langer te voet door de stad trekt. ...
 • Vierdaagse gaat afsnijden parcours aanpakken
  NIJMEGEN - Steeds meer wandelaars proberen delen van het Vierdaagseparcours af te snijden. Dat zegt marsleider Johan Willemstein.
 • Beter in je vel door te wandelen
  Wandelen is gezond. Je kunt er overgewicht mee te lijf gaan. ?Toch is het effect voor je conditie buitengewoon beperkt.?

 • Privacybeleid