Organisaties


wandelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Organisaties
Hengelose Wandelunie
Home page van de hwu
http://walk.to/hwu

Nivon
Nivon
http://www.nivon.nl/

Staatsbosbeheer
Staatsbosbeheer
http://www.staatsbosbeheer.nl/

VVV Groene Hart
VVV Groene Hart
http://www.vvvgroenehart.nl/

Weekendhike
Georganiseerde wandelingen in nederland, online inschrijven en zien wie er verder mee gaan! wandelen met weekendhike of schrijf een advertentie op het reisgenoten prikbord.
http://www.weekendhike.nl

Gerelateerd
 • Wandelen door het duister met Aldegeaster Nachtkuier
  OUDEGA - In het van het project Feel the Night van Ljouwert Kulturele Haadstęd 2018, komt het dorp Oudega tot een bijzondere combinatie: het beleven van de nacht en de ontwikkeling van een Dichterspaad. Het dorp houdt zaterdag 28 maart de allereerste activiteit van het Feel the Night-project: de Aldegeaster Nachtkuier.
 • Wandelen voor water op woensdag 18 maart
  Op woensdag 18 maart wordt de wandel actie Wandelen voor Water weer georganiseerd. De actie houdt in dat kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool 6 km lopen [?]
 • Wandelen langs de Boskantine
  We houden het op 17 en 18 januari tijdens de VOC-wandeltocht wat exclusief, het is alleen voor deelnemers die kiezen voor de afstand van 25 km: de Boskantine.
 • Wandelen voor Roparun
  STEENBERGEN ? Zaterdag 28 maart organiseren Roparun team Door Dik & Dun en WSV De Blaar uit Steenbergen hun jaarlijkse Goede doelen wandeltocht. De start is bij het sportpark aan de Seringenlaan 1 in Steenbergen. Er kunnen de volgende afstanden gelopen worden: 25 km, start tussen 8.00 en 9.30uur. 15, 10 en 5 km, start tussen 8.00 en 12.00uur. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan Stichting Roparun. In 2015 viert Roparun team Door Dik & Dun haar 20 jarig jubileum. In 1995 werd er voor het eerst deelgenomen aan de Roparun, toen nog van Rotterdam naar Parijs. Het ?
 • Wandelen, eten en muziek luisteren tijdens JazzNtaste
  De eerste JazzNtaste vindt zondag 22 maart om 14.00 uur plaats in Leeuwarden.

 • Privacybeleid